Karel heeft na een loopbaan als register accountant bij PwC en als Hoofd Toezicht Financiële Instellingen bij de AFM, inmiddels meer dan 10 jaar een eigen adviespraktijk op het gebied van compliance, risicomanagement en het opzetten van nieuwe activiteiten voor partijen in de financiële sector. Hij richt zich met name op de relatie met toezichthouders en interne compliance. 

Karel is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij is een fervent fietser en heeft inmiddels veel bergen in Europa bedwongen.

Tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit verbleef Maarten enige tijd in Maleisië voor een studieproject en studeerde hij een semester aan de Fundacao Getulio Vargas in Sao Paulo, Brazilië. Na zijn afstuderen werkte hij 7 jaar lang in Brazilië, eerst als proprietary trader bij een bank, later als portfolio manager van een macro hedge fund.
Nadat hij in Nederland was teruggekeerd, werkte hij bij Veer Palthe Voute als portfolio manager, treasurer en hoofd beleggingen om daarna deze functie bij IVM Vermogensbeheer te vervullen. Maarten heeft 20 jaar ervaring als belegger, is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij kookt, leest en reist graag.

Na het VWO heeft Vincent van Egmond verschillende bankopleidingen, waaronder financiële boekhouding en financiële rekenkunde, succesvol afgerond. Hij is zijn loopbaan begonnen bij Zen Options Group. Hier heeft hij de administratieprocessen gestroomlijnd. In 1998 is hij overgestapt naar IVM Vermogensbeheer. Vincent is als duizendpoot onder andere verantwoordelijk voor de gehele backoffice. Denkend hierbij aan o.a.: Onderhouden portfolio management systeem/relatiebeheersysteem (AIRS), Cliëntenadministratie, Archiveren & digitaliseren cliëntendossiers, Periodieke vermogensrapportages cliënten & tussenpersonen, Administratie effectentransacties/dividenden/betalingsverkeer e.d., Contactonderhoud depotbanken, hypotheekverstrekkers, bewaarders, tussenpersonen, cliënten, IT-leveranciër, Beheerder website, Ondersteuning directie, Ervaring met portals verschillende depotbanken, Social media (LinkedIn, Facebook, Twitter), Draaien schaduwboekhouding eigen Huisfonds incl. controle oplevering koers, Belangrijke schakel in spellingscontrole Nederlandse taal bij publicaties, Voorraadbeheer, Archief-beheer & Aanspreekpunt.

​Vincent van Egmond
Accountmanager
Tel: +31 (0) 23 531 01 85

​Maarten Friederich
Portfolio Manager
Tel: +31 (0) 23 531 01 85

​Karel Vogel
Compliance
Tel: +31 (0) 23 531 01 85

verantwoord denken is vooruit denken