top of page

Financiële planning

IVM Caring Capital onderscheidt zich van veel andere vermogensbeheerders door het belang dat wij hechten aan vakmanschap: professioneel maatwerk in persoonlijke financiële planning.

 

Uit ervaring weten we dat veel vermogende particulieren méér willen dan verantwoord vermogensbeheer. Met name advies en hulp bij het creëren van maximale financiële rust en zekerheid voor zowel het heden als de toekomst.

 

Daarvoor is persoonlijke financiële planning van IVM Caring Capital onmisbaar. Wij bieden u FFP-gecertificeerde financiële planners die zich in de praktijk hebben bewezen. 

 

Overzicht geeft Inzicht geeft rust

 

De belangrijkste doelstelling van financiële planning is u overzicht en inzicht te geven in uw financiële situatie en in de mogelijkheden waarmee u uw persoonlijke doelen kunt bereiken. Dat inzicht geeft u rust. Het begint met het verzamelen en inventariseren van alle relevante gegevens om uw financiële situatie in kaart te brengen. Als u wilt kan IVM Caring Capital deze voor u digitaliseren zodat u deze bij verlies of diefstal bij ons kunt opvragen. 

 

bottom of page