top of page

Verenigingen & Stichtingen

Communicatie en informatie

De vermogensbeheerders van IVM Caring Capital hebben een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in de beleggings- en non-profit sector en geven u graag persoonlijk advies.

 

Zij richten ook de beleggingsportefeuille van uw organisatie zo optimaal mogelijk in voor een zo goed mogelijk resultaat. Het spreekt voor zich dat zij daarbij rekening houden met de doelen, missie en het beleggingsprofiel van uw organisatie. Zo waarborgt u een optimale balans tussen de instandhouding van het vermogen en het nakomen van uitkeringsverplichtingen.

 

Een voor uw Vereniging of Stichting passende maatwerkportefeuille is ons uitgangspunt. U bepaalt in overleg met uw vaste vermogensbeheerder hoe wij het contact met u en uw bestuur onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan hoe vaak, op welke manier en over welke onderwerpen u geïnformeerd wilt worden. Met de online omgeving van IVM Caring Capital hebben u, uw bestuur en uw controller direct inzicht in de beleggingszaken van uw organisatie. In één oogopslag bekijkt u o.a. de portefeuille, het behaalde rendement en uw aan- of verkooptransacties. 

 

Geïnteresseerd? Wij gaan graag met u het gesprek aan.

 

Voor een afspraak of meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Volberda +31 (0) 6 23 22 96 41 of e-mail hans.volberda@ivmcaringcapital.nl

 

bottom of page