Persoonlijke beleggingsportefeuilles 

toegesneden op uw persoonlijke wensen.
 

Samen met onze cliënten stelt IVM Caring Capital een strategisch investeringsplan op waarbij wij rekening houden met uw risicoacceptatie, rendements-verwachtingen, beleggingshorizon en de waarden die u belangrijk vindt. Onze vermogensbeheer activiteiten zijn persoonlijke beleggingsportefeuilles die zijn toegesneden op uw persoonlijke behoeftes en wensen en kunnen variëren van op maat gemaakte aandelen- en obligatieportefeuilles tot goed uitgebalanceerde en gediversificeerde portefeuilles.
 

IVM Caring Capital is altijd op zoek naar een unieke waardepropositie en waardeprofiel dat goed is afgestemd op de persoonlijke interesses van de cliënt. Dat kunnen wij doen voor religieuze instellingen, publieke pensioenfondsen, private instellingen of voor individuele verantwoorde investeerders.

Door de principes van verantwoord beleggen te integreren met fundamentele analyse is het ons doel om bovengemiddelde resultaten te behalen voor onze cliënten. 

Met een discretionaire vermogensbeheer overeenkomst verzorgen wij alle aspecten van uw verantwoorde beleggingen.

 

Ook onafhankelijke professionals beoordelen ons als zeer goed. De vergelijkingssite vermogensbeheer.nl waardeert onze expertise met de maximale totaalscore van vijf sterren. 

 

Het beoordelingsrapport over IVM Caring Capital door Vermogensbeheer.nl lezen?

Download het rapport.

Of wilt u de Consumentenbrief 

beleggingsbeleid AFM er op nalezen?

Lees hier de brief.

 

Vermogens-

beheer

verantwoord denken is vooruit denken