Hans Volberda
Partner, CEO
Tel: +31 (0) 6 23 22 96 41

​Ilco Snoey Kiewit
Partner, Chief Risk & Operating Officer
Tel: +31 (0) 6 12 19 94 84

Ons management team

 

Hans heeft meer dan 25 jaar ervaring in het effectenbedrijf en private banking, waarbij hij met name aan de ‘voorkant’ van organisaties werkzaam is geweest:  gedreven voor klanten.  Hij heeft diverse senior management posities bekleed binnen ING Bank en Nationale Nederlanden. Onder zijn verantwoordelijkheid als Directeur Effecten heeft ING in 2000 duurzaam beleggen geïntroduceerd. Van 2007 tot 2011 maakte Hans deel uit van de Raad van Bestuur van Theodoor Gilissen Bankiers, waar hij verantwoordelijke was voor de dienstverlening aan onafhankelijke vermogensbeheerders. Op basis van zijn brede ervaring heeft Hans in 2011 - als zijn antwoord op de verschillende crises – samen met Bob Stassar, Karel Vogel en Hans Molenaar  een toekomstbestendige vermogensbeheerder opgericht, Birch Caring Capital. Die nu dus samen is gegaan met IVM.

​Hans woont samen met Winne en zij hebben een zoon en twee dochters. In zijn vrije tijd mag hij graag lezen, wandelen, golfen en klassieke concerten bezoeken. Daarnaast is hij een liefhebber van koken en wijn. Als voorzitter van AquaQuest (in Rotary verband) werft hij fondsen om waterprojecten op te kunnen starten in Afrika, als impuls aan het economisch empowerment in Afrika. Verder is hij als voorzitter actief binnen de Commissie Private Banking van de VBA,  en penningmeester van de Stichting tot Steun.

Ilco is de risk manager en tevens verantwoordelijk voor de opzet en naleving van de interne processen en beheersingsmaatregelen (AO/IB). 

Ilco is zijn gehele loopbaan al actief in de financiële dienstverlening. Laatstelijk als directeur van IVM Vermogensbeheer. Daarvoor was hij hoofd relatiemanagement en marketingmanager. Hij heeft gedurende zijn loopbaan bij meerdere vermogensbeheerders en diverse effectenbanken gewerkt: Degroof Vermogensbeheer, Keijser Capital en Van der Hoop Effektenbank.

Ilco was daar onder meer actief als senior account-manager, financieel analist en senior private banker. Na het volgen van de leergang financiële planning is hij sinds 2009 bij IVM Vermogensbeheer o.a. verantwoordelijk voor de persoonlijke financiële planning van cliënten. Ilco streeft ernaar de soms vrij specialistische materie voor cliënten te vertalen naar een glasheldere analyse in begrijpelijk Nederlands.

 

verantwoord denken is vooruit denken