Ons team

HV_fotowebsite.jpg

​Hans Volberda
Partner
Tel: +31 (0) 6 23 22 96 41

Hans heeft meer dan 25 jaar ervaring in het effectenbedrijf en private banking, waarbij hij met name aan de ‘voorkant’ van organisaties werkzaam is geweest:  gedreven voor klanten.  Hij heeft diverse senior management posities bekleed binnen ING Bank en Nationale Nederlanden. Onder zijn verantwoordelijkheid als Directeur Effecten heeft ING in 2000 duurzaam beleggen geïntroduceerd. Van 2007 tot 2011 maakte Hans deel uit van de Raad van Bestuur van Theodoor Gilissen Bankiers, waar hij verantwoordelijke was voor de dienstverlening aan onafhankelijke vermogensbeheerders. Op basis van zijn brede ervaring heeft Hans in 2011 een toekomstbestendige vermogensbeheerder opgericht waaraan hij nu leiding geeft. 

​Hans woont samen met Winne en zij hebben een zoon en twee dochters. In zijn vrije tijd mag hij graag lezen, wandelen, golfen en klassieke concerten bezoeken. Daarnaast is hij een liefhebber van koken en wijn. Als voorzitter van AquaQuest (in Rotary verband) werft hij fondsen om waterprojecten op te kunnen starten in Afrika, als impuls aan het economisch empowerment in Afrika. Verder is hij als voorzitter actief binnen de Commissie Private Banking van de VBA.

​Ilco Snoey Kiewit
Partner
Tel: +31 (0) 6 12 19 94 84

​Karel Vogel
Compliance
Tel: +31 (0) 23 531 01 85

170117_Holter_Huub_DSC5176.jpeg

Huub Ten Holter
Directeur Verenigingen & Stichtingen
Tel: +31 (6) 10 90 36 73

Ilco is de risk manager en tevens verantwoordelijk voor de opzet en naleving van de interne processen en beheersingsmaatregelen (AO/IB). 

Ilco is zijn gehele loopbaan al actief in de financiële dienstverlening. Laatstelijk als directeur van IVM Vermogensbeheer. Daarvoor was hij hoofd relatiemanagement en marketingmanager. Hij heeft gedurende zijn loopbaan bij meerdere vermogensbeheerders en diverse effectenbanken gewerkt: Degroof Vermogensbeheer, Keijser Capital en Van der Hoop Effektenbank.

Ilco was daar onder meer actief als senior accountmanager, financieel analist en senior private banker. Na het volgen van de leergang financiële planning is hij sinds 2009 o.a. verantwoordelijk voor de persoonlijke financiële planning van cliënten. Ilco streeft ernaar de soms vrij specialistische materie voor cliënten te vertalen naar een glasheldere analyse in begrijpelijk Nederlands.

 

Karel heeft na een loopbaan als register accountant bij PwC en als Hoofd Toezicht Financiële Instellingen bij de AFM, inmiddels meer dan 10 jaar een eigen adviespraktijk op het gebied van compliance, risicomanagement en het opzetten van nieuwe activiteiten voor partijen in de financiële sector. Hij richt zich met name op de relatie met toezichthouders en interne compliance. 

Karel is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij is een fervent fietser en heeft inmiddels veel bergen in Europa bedwongen.

Huub is al 30 jaar actief in de financiële dienstverlening, onder meer bij Van Lanschot Kempen, Staalbankiers en ING Nederland met een duidelijke focus op vermogens-consultancy voor de doelgroep Verenigingen en Stichtingen. In diverse rollen heeft hij veel ervaring opgedaan met duurzaam vermogensbeheer voor onder meer consumentenorganisaties, goede doelen, religieuze instellingen, onderwijsinstellingen, milieuverenigingen, pensioenfondsen, zorginstellingen en vakbonds-organisaties. Onder zijn leiding is destijds de afdeling Instituten bij Staalbankiers uitgegroeid tot een gespecialiseerde vermogensbeheerafdeling met een kleine miljard euro onder beheer. Deze portefeuille is eind 2016 verkocht aan Van Lanschot Bankiers. Huub beschikt over een DSI registratie als senior vermogensbeheerder en heeft een postdoctorale opleiding van Register Beleggings- en Financieel Analist (RBA/CEFA) in 2003 afgerond. Hij is gehuwd en trotse vader van een dochter van 16 en een zoon van 15. 

MF1.jpg

​Maarten Friederich
Hoofd Beleggingen

Tel: +31 (0) 23 531 01 85

VvE.jpg

​Vincent van Egmond
Accountmanager
Tel: +31 (0) 23 531 01 85

Tijdens zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit verbleef Maarten enige tijd in Maleisië voor een studieproject en studeerde hij een semester aan de Fundacao Getulio Vargas in Sao Paulo, Brazilië. Na zijn afstuderen werkte hij 7 jaar lang in Brazilië, eerst als proprietary trader bij een bank, later als portfolio manager van een macro hedge fund.
Nadat hij in Nederland was teruggekeerd, werkte hij bij Veer Palthe Voute als portfolio manager, treasurer en hoofd beleggingen om daarna deze functie bij IVM Vermogensbeheer te vervullen. Maarten heeft 20 jaar ervaring als belegger, is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij kookt, leest en reist graag.

Na het VWO heeft Vincent van Egmond verschillende bankopleidingen, waaronder financiële boekhouding en financiële rekenkunde, succesvol afgerond. Hij is zijn loopbaan begonnen bij Zen Options Group. Hier heeft hij de administratieprocessen gestroomlijnd. In 1998 is hij overgestapt naar IVM Vermogensbeheer. Vincent is als duizendpoot onder andere verantwoordelijk voor de gehele backoffice. Denkend hierbij aan o.a.: onderhouden portfolio management systeem/relatiebeheersysteem (AIRS), cliëntenadministratie, archiveren & digitaliseren cliëntendossiers, periodieke vermogens-rapportages cliënten & tussenpersonen, administratie effectentransacties / dividenden / betalingsverkeer e.d., contactonderhoud depotbanken, hypotheekverstrekkers, bewaarders, tussenpersonen, cliënten, IT-leveranciër, beheerder website, ondersteuning directie, ervaring met portals verschillende depotbanken, social media, draaien schaduwboekhouding eigen huisfonds incl. controle oplevering koers, belangrijke schakel in spellingscontrole Nederlandse taal bij publicaties, voorraad-beheer, archiefbeheer & aanspreekpunt.