top of page

Videogesprek

  • email-icon-hi

Zodra u van ons de sessiecode heeft ontvangen, kunt u deze hieronder invullen om de IVM Videogesprek-sessie op het afgesproken tijdstip te starten.

Of bel ons gewoon even dan kunnen wij - mits uw gesprekspartner beschikbaar is - zelf een IVM Videogesprek-sessie opstarten zonder dat u daarvoor een sessiecode nodig heeft: +31 (0) 23 531 01 85​

Het is lang niet altijd nodig dat wij bij u thuis of op het werk komen of u bij ons op kantoor. Met onze handige IVM Videogesprek-module kunnen wij ons scherm met u delen.
 

Op deze manier communiceren wij op een veilige én effictiënte wijze met u. Vraag telefonisch of via e-mail een sessiecode aan en wij gaan graag met u in gesprek.

 

Het enige wat u nodig heeft is een PC/Mac of tablet met internet (de beste videokwaliteit wordt

gerealiseerd met de internetbrowser Chrome).

 

Na uw aanvraag voor een IVM Videogesprek wordt u gebeld door één van onze adviseurs om een afspraak in te plannen met de door u gewenste persoon, op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Op het afgesproken tijdstip belt de door uw aangegeven persoon u en heeft u via uw PC/Mac, laptop of tablet visueel contact. Hiervoor is geen aparte programmatuur nodig. Alleen een sessiecode die wij u separaat voor elk videogesprek verstrekken. U ziet de adviseur klein in beeld en kunt er zelf voor kiezen of u zelf ook gezien wilt worden, in dat geval dient uw apparaat voorzien te zijn van een webcam. 

 

Bel (+31 (0) 23 531 01 85​) of e-mail ons om een sessiecode aan te vragen.

 

 

bottom of page