top of page

IVM Quaestor Fonds

Een quaestor was een gekozen publieke vertegenwoordiger, die toezicht hield over de schatkist en financiën van de Romeinse Republiek. Oftewel de schatbewaarder van de Romeinen. Later werd de quaestor dit voor vermogende families. Tegenwoordig kiest het Europees parlement vijf parlementsleden tot quaestor. Deze hebben een financiële en administratieve controle-taak.

 

Het IVM Quaestor Fonds streeft naar een optimaal resultaat bij een aanvaardbare risicograad. Er wordt wereldwijd uitermate solide belegd. De samenstelling van het fonds wordt continu aangepast aan de vooruitzichten. Dat geldt niet alleen voor individuele ondernemingen, maar ook voor de verschillende beleggingscategorieën. Het IVM Caring Capital Quaestor Fonds biedt u een volwaardige, over alle beleggings-categorieën gespreide portefeuille en is als vanzelfsprekend volledig in lijn met onze verantwoorde beleggingsfilosofie.

 

U kunt hier de Essentiële-informatiedocument IVM Quaestor Fonds’basisprospectus, aanvullend prospectus, AnnexII-bijlage, AnnexIV-bijlage inzake de SFDR, registratiedocument, fund governance beleidsdocumenten, publicaties aangaande o.a het IVM Quaestor Fonds en het meest recente jaarverslag en halfjaarverslag  bekijken.

Als u hier klikt vindt u alle informatie over het duurzame beleggingsbeleid van het fonds.

Als u hier klikt krijgt u alle informatie van het fonds in het kader van de Europese regelgeving met betrekking tot duurzaamheid: Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR)

 

Als u hier klikt krijgt u een overzicht van alle overige (gepubliceerde) berichten.

 

U kunt hier alle informatie over de IVM beleggingsfondsen opvragen en printen.

 

Met behulp van dit formulier  kunt u inschrijven om in het IVM Quaestor Fonds te beleggen.

 

De koersen van het IVM Quaestor Fonds kunt u dagelijks volgen op de streamer op deze pagina.

 

bottom of page