top of page

Raad van Advies

​Wilco Onderdelinden

Oprichter en voormalig bestuurder IVM Vermogensbeheer en (groot)aandeelhouder IVM Caring Capital

Wilco Onderdelinden zette zijn eerste stappen in de financiële wereld bij de Optiebeurs in Amsterdam. Na drie jaar besloot hij zijn eigen onderneming te beginnen. Deze onderneming was actief op de beurzen van Nederland, Duitsland, Spanje en Singapore. Na 10 tropenjaren op de internationale beursvloeren legde hij het fundament voor IVM Vermogensbeheer. In november 1996 werd de vergunning afgegeven om vermogensbeheerdiensten aan te bieden aan particuliere beleggers. Wilco wilde het anders en vooral beter doen dan de grootbanken.

 

De kernwaarden waren vanaf de start persoonlijke aandacht, service en dienstbaarheid. De klant wordt altijd bediend met de gehele persoonlijke financiële situatie als uitgangspunt. IVM Vermogensbeheer is dan ook één van de eerste vermogensbeheerders die niet alleen de beleggingen beheerd voor de klanten, maar ook alle persoonlijke financiële zaken in ogenschouw neemt.  Dat begint met het maken van een grondige financiële planning om daarmee het vermogen te beheren op basis van alle relevante gegevens. Dus niet alleen op zoek naar het hoogste rendement maar naar het meest verantwoorde beleid voor iedere klant.

 

In 2013 is Wilco teruggetreden als dagelijks bestuurder van IVM Vermogensbeheer. Hij is nog zeer betrokken bij het wel en wee van de onderneming als lid van De Raad van Advies en (groot)aandeelhouder.

​Maurits Hesseling

Vennoot Witlox Van Den Boomen Corporate Finance

 

Maurits Hesseling is al 17 jaar actief als Corporate Finance specialist bij Witlox Van Den Boomen CF, gevestigd in Zuid-Nederland. Zijn expertise is naast “harde” CF items ook gericht op het verbinding maken tussen (strategische) partijen. In die hoedanigheid heeft hij IVM Caring Capital geholpen om mee te bouwen aan de door haar geformuleerde strategie. In de adviesraad zal Maurits kritisch mee blijven bouwen aan die strategie.

 

Witlox Van Den Boomen is uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie (accountants, advocaten, notarissen en fiscalisten), die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan bedrijven en instellingen. Tot hun klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen.

bottom of page