Bij IVM Caring Capital geloven we dat we alleen op een verantwoorde manier met uw vermogen om gaan als we vooruit kijken naar de toekomst. En uw en ons vermogen inzetten om de wereld op een verantwoorde manier achter te kunnen laten aan onze kinderen en onze kindskinderen. Bij IVM Caring Capital geloven we dat een gedegen plan, dat is toegesneden op uw persoonlijke situatie, de beste oplossing is voor uw (financiële) welbevinden. Wij geloven dat vooruit denken de enige manier is om op verantwoorde wijze toe te kunnen leven naar de toekomst.

 

Bij IVM Caring Capital geloven we ook dat het streven naar maatschappelijk rendement hand in hand gaat met een prima financieel rendement. Wij hebben ons vermogen en deze wereld niet geërfd van onze ouders, maar in bruikleen van onze kinderen. Daarom vinden we dat  we zuinig moeten zijn op deze aarde, dat we verantwoord moeten ondernemen en de mogelijkheid hebben om daar nu en zelf invloed op uit te oefenen. Wij moeten ons bewust zijn van de keuzes die wij maken. Door te kiezen voor die bedrijven die het verschil maken.

 

Op deze manier willen wij onze cliënten de mogelijkheid geven om een positieve bijdrage te leveren aan maatschappelijk relevante ontwikkelingen op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur en een meer dan gemiddeld rendementsperspectief bieden. Een gedegen visie op de sterk veranderende wereld om ons heen, stelt ons in staat om strategisch en verantwoord te bouwen aan de vermogens van onze cliënten. Om deze te behouden en uit te bouwen voor zichzelf én voor toekomstige generaties. Voor ons betekent dat, dat wij u, naast een maatschappelijk rendement, ook een prima financieel rendement willen bieden.

 

Onze filosofie

verantwoord denken is vooruit denken